Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеsigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Юнаци оригиналното cd ту ми чете дискове ту отказва опитвах с cd за почистване духах му с въздух под налягане ама все си е така тука има тука няма.Та въпроса е купувам си ново(развалям интериора) поне имали вариянт да продължа да виждам инфото от новият плеар на бордовия компютър или да забравя за това.Или да ме насочите към марка която си говри с пц - то на Алфитата па на края каквото сабя покаже
Last edited by fakirastanly; d.m.y г., 13:27.Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
0w40 Shell Helix Ultra
Comment
-
Първоначално публикувано от fakirastanly Покажи съобщениеЮнаци оригиналното cd ту ми чете дискове ту отказва опитвах с cd за почистване духах му с въздух под налягане ама все си е така тука има тука няма.Та въпроса е купувам си ново(развалям интериора) поне имали вариянт да продължа да виждам инфото от новият плеар на бордовия компютър или да забравя за това.Или да ме насочите към марка която си говри с пц - то на Алфитата па на края каквото сабя покаже
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Жокерче ако може, колко мм са заден и преден тампон на долен носач ОРИ (trw) или да не рискувам да поръчвам и да меря с шублера първо ?
Comment
-
Бърза питанка - къде се на намира еку-то на 156 1.8 тс 98 набор?
Comment
-
Идеи как да проверя кабелите и бобините дали функционират както трябва?
Comment
-
Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщениеЖокерче ако може, колко мм са заден и преден тампон на долен носач ОРИ (trw) или да не рискувам да поръчвам и да меря с шублера първо ?
Не че не ги мернах и с шублера де
Comment
-
Юнаци един въпрос носих я Алфитата да я осблужат ще кача и цените малко по късно.Откачан е акумулатора явно за да работят по лесно и сега какво забелязах.Сигурен съм че преди небеше така когато я заключа започва да премигва в червен цвят през около 2 сек. бутона с ключа който се намира под радиото.Та какво означава това ?.Преди светваше 1 път след заключван и спираше.Alfa 147 JTD 16v 140hp Distinctive
0w40 Shell Helix Ultra
Comment
-
Колеги,
нормално ли е да вдига такава температура колата?
Снимка 1 най-високата която видях- 1 час задръстванията на София: Дружба-Люлин. Когато спрях снимах, отворих капака, перката не въртеше. Върнах се в купето и хоп перката се включи. Поработи за по-малко от 20 секунди и свали температурата до сниманата на втората снимка.
Колата е 1.9JTD 115
Благодаря предварително.156 SW sigpic 1,9 JTD
Comment
-
Според мен е хубаво да измиеш радиатора отвън защото прахта прахта играе ролята на изолация . И влошава топлообмена между водата в радиатора и въздуха .Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Колеги от около 2 седмици насам съм собственик на 4-ри бутално брембо (голямото от 166 2.5 в6) и искам да го присадя на 147 2.0 с дискове 305мм от 156 гта. Исках да ги поръчам от един авер но той ме уби като ми каза,че излизали 2-ва вариянта на тези дискове като разликата била ЕТ-то.Дайте идея кой са подходящите за моя случаи и кой може да ми помогне с изработката на адаптерите.Alfa's do't drop oil...they mark their territory
Comment
Comment